torsdag 1 mars 2012

3 sätt att snabbt piffa upp sig inför en dejt, intervju, bröllop etc.

Att piffa upp sig inför en dejt jobbintervju, bröllop, eller en dejt är ett utmärkt sätt att öka självkänska och skapa kontakt. Här kommer tre riktigt bra tips på hur man kan gå tillväga med piffa.

Piffa upp Dig!

1 Fixa håret, kanske prova lite löshår?.

Håret talar om mycket om en person, och en bra hårdag kan verkligen öka självkänslan och är ett förträffligt sätt att börja piffa upp sig med. Ta en tripp till din frisör och kanske färga håret. Är du ute efter något extra så kanske prova på någon av Beautynets hårvård och löshår online.

2. Prova färgade linser

Ett andra tips att förändra och framhäva sitt utseende på ett spännande sätt är att prova färgade linser. Det är ett subtilt och mycket enkelt sätt att piffa upp sig på och att få upp lite geist och mod inför nästa spännande dejt/möte.

3. Varför inte prova att bleka tänderna?

Varför har alla filmstjärnor och publika personer så vita tänder? Kan vara för att det associeras med ett frächt yttre av de som tittar på dem. Det här är hur enkelt som helst att piffa upp tänderna med en blekning och kostar mycket lite i förhållade till vad man får tillbaka. Ett fint leende utan kaffefläckar och andra missfärgningar är tilltalande och tillsammans med en ny fräck frisyr och ny ögonfärg kommer det att göra under med din självkänsla.


Några ytterligare tips på hur man piffar upp sig snabbt är att införskaffa en ny parfym. Testa gärna en parfym som man vanligtvis inte använder. Ger en garanterat en ny dimension till den nya looken!

Att köpa lite nya kläder är alltid en fungerade taktik för att piffa upp sig.

Accessoarer som ett nytt vackert smycke eller en ny läcker väska är också bra sätt att piffa upp sig på.


Det handlar minst lika mycket om att få sig själv att tycka att man ser bra ut som att försöka se bra ut för andra. När man känner sig fin så blir man automatiskt vacker i andras ögon också!

Lycka till!





Parfym.se

Skjortakuten